top of page

Brief van het zieltje van het kind die op jou wacht


Verlangen naar een kind - mama worden - zwanger worden - vruchtbaarheid - onvervulde kinderwens - spiritualiteit - Anna Verwaal - Anneleen Eygenraam - zieltje van een kind - zwangerschapsverlies - BAM moeder

Hey jij,

vrouw met een verlangen naar een kindjeWat zou er gebeuren als jij je mind en je hart helemaal zou open stellen …

Wat als je hart openen, ook de weg opent naar het zieltje van jullie toekomstig kindje ...

Wat als het zieltje al bij je aanwezig zou zijn ...

Wat als het zieltje zich kenbaar wil maken …

Wat als jij in alle openheid en zachtheid poogt te luisteren en het zieltje zegt … 


Het is tijd lieve mama, tijd om eerst liefde aan jezelf te geven.

Tijd om te ontvangen en je over te geven aan de stroom en de liefde van het leven.

Tijd om diep contact te maken met de pure Vrouw in jou.

Het is tijd om uit je gedachten en je hoofd te komen en die te laten zijn voor wat ze zijn

Het is tijd om terug zoveel verder gaan dan het denken en diep te leren voelen in elke cel van je lijf.Het is tijd om het idee van mama zijn of net niet mama zijn écht te doorvoelen, hoe spannend dit ook lijkt.

Ik weet, je kan het je niet bedenken, je kan er enkel een beeld en een idee van vormen.

En tegelijk zou het mij zó intens kunnen ondersteunen als je het nu al kan voelen.Want hoe meer jij dit nu al kan voelen, hoe meer ruimte er voor mij, mijn enthousiasme, mijn speelsheid, mijn handig en onhandige avonturen is.

Hoe meer ruimte er voor mijn tranen,mijn huilbuien en ongemakken zullen zijn.

Hoe meer ruimte ik kan innemen om gewoon onvoorwaardelijk mezelf te leren zijn.Lieve mama, het is tijd om je écht diepgaand voor te bereiden op mijn komst, op alle lagen van het mens zijn. Het fysieke, het mentale, het emotionele en het energetische.


En ja, misschien is dit nieuw en spannend voor je en kennen of horen we hier niet zoveel van. En tegelijk voel jij ook dat er écht zoveel meer is dan het warm en liefdevol inrichten van mijn mooie bed en kamertje.Ik heb enkel nodig dat jij de zachte kracht van jouw binnenwereld alle ruimte kan geven, kan voelen, door je heen kan laten stromen.


Zodat ook jij volledig jezelf kan zijn. Vrouw kan zijn.

Want enkel op die manier zet jij je hart, je energie, je ziel open om mij onvoorwaardelijk te ontvangen en te begeleiden om te laten zijn wie ik ben en wil zijn.


Want weet je, hoe jij je ook voelt, wat jij ook doet, wat jij ook ervaart, dat is de allergrootste en belangrijkste leerschool, wat ik straks kom leren als ik daar bij jou zal zijn.Hoe meer jij dan vertrouwt op het leven, hoe meer je mij ook dat vertrouwen terug geeft.

Hoe meer draagkracht jij hebt en toont dat jij je unieke zelf te volle waardeert, hoe veerkrachtiger, authentieker en vol eigenwaarde ook ik in het leven kan staan.


En hoe meer liefde jij aan jezelf kan geven, hoe meer jij aan mij toont wat liefde is

en hoe meer ook ik die liefde kan ontvangen.En dit mama, is mijn kado aan jou,ook al voelt het misschien allesbehalve zo..

Ik vraag jou, neem je tijd, bereid je lijf, je emotionele en energetische wereld voor, voor je eigen geluk en liefde én ook voor mijn komst.


Kies eerst voor die liefde voor jezelf.

Ook al weet ik hoe eng het kan zijn dat ik er nog niet ben.

Ook al had je het zo anders gehoopt en ben je zo intens op mij aan het wachten.Wil je dat doen voor jezelf?

En ook voor mij?

Ook al is het zo spannend, onzeker en nieuw?

Weet dat ik het ook samen met je wil doen,

zodat jij niet alleen bent.


Weet dat ik nu al bij je ben.


Liefs, het zieltje die op jouw aanwezigheid wacht

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Schrijf je in op de VIP mailing lijst van Jouw Kinderwenscoach
en laat je inspireren met de laatste super waardevolle inzichten op jouw kinderwensreis.

Ik mail sporadisch en hou het graag eenvoudig,
helemaal om jou te ondersteunen en te inspireren op jouw tempo.
Je kan ook op elk moment uitschrijven.​ 

bottom of page